Tentang Kami

WhatsApp Image 2023-03-07 at 10.12.41 (6)

Tentang F&A Construction

Syarikat F&A Construction (PG0522886-A) berdaftar dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia di bawah Akta Pendaftaran Perniagaan, 1956 (PINDAAN 2001) yang menjalankan kerja-kerja berkaitan dengan pembinaan bangunan baru terutamanya kerja-kerja membina rumah banglo persendirian, kerja-kerja meroboh dan baikpulih bangunan lama menjadikan bangunan tersebut lebih moden dan gah. Aktiviti yang dijalankan lebih dari empat (4) tahun. Bermula daripada kewujudannya, syarikat ini telah didokong oleh rangkaian tenaga mahir dan berpengalaman dalam bidang
pembinaan bangunan. Berbekalkan kemahiran dan pengalaman ini, syarikat ini bertekad dan komited untuk memberikan satu perkhidmatan yang berkesan dan berdaya maju dan seterusnya dapat memberikan impak yang maksima kepada pelanggan kami.

Misi & Visi Kami

Misi kami adalah sentiasa memastikan servis dan kualiti kerja adalah yang terbaik mengikut kehendak dan bajet pelanggan. Visi kami adalah menjadi antara syarikat pembinaan Bumiputera yang terbaik dalam bidang rekabentuk dalaman dan pembinaan kediaman.

Memahami kehendak & kemahuan pelanggan

Harga kami telus & tanpa kejutan

Berusaha mendapatkan hasil terbaik

Sijil-sijil dan Perakuan Syarikat

Kami sedia membantu anda dalam merealisasikan RUMAH IMPIAN anda!

Miliki sebuah rumah untuk didiami bersama insan yang tersayang